《鏗鏘集》出租情人金句,食餐飯都收成千

近年 #ptgf (解作 Part-time Girlfriend) 和 #出租女友 等標籤在社交媒體平台 INSTAGRAM 十分流行。這些女生會「出租自己」,陪男生逛街、看電影、吃飯等等,大部分 Part-time Girlfriend 更會向客人提供性服務,所有服務都明碼實價,這個現象激起社會上有關道德價值觀的爭議,但依然有很多年青少女走進 ptgf 的世界,可能因為這樣賺快錢的感覺很好。

昨日《鏗鏘集》的主題是出租情人,其中一個願意上鏡的出租女友 Julia 引起網民熱烈討論,當然大部分都是負評。

Julia 報稱28歲,身高 155cm 體重 46Kg ,中學畢業後做過文職和銷售員,近幾個月見到媒體上有很多關於 ptgf 的報導,就在instagram開了account叫自己做「ptgf」。Julia 和男士外岀食飯,每小時要收費$1000!

 

出租情人Julia 金句

金句一:我想話俾大家聽,我唔係得個樣,因為之前既男朋友覺得我得個樣,為人好蠢。

金句二:我煮野食好好食唔會係地獄廚房,但你要煮俾我食緊先,唔係我係唔會岀嚟煮俾你食,首先要請左Julia食飯,你先會得到機會。

金句三:朋友一樣,情人都一樣,永遠都喺有價值先會一齊,男朋友買禮物俾女朋友喺好應該架。

金句四:我每個客都好好,因為我有用心選擇過,憑三言兩語我已經知道對方係好人定係壞人,可能我有自信啦,你會問一個有自信的人點解自信咩?

金句五:我從來無驚過俾人知我做 ptgf,我只係做緊一份正當職業的兼職。

金句六:我覺得呢個係一份工作,我都做得很開心,所以我會繼續做落去。

tumblr_ox8c5tQxJ01wapxtuo6_540tumblr_ox8c0dvkgj1wapxtuo5_540

 

 

廣告

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s