濫交男女注意: 賤男叫雞惹性病, 仲四出獵艷

香港夜遊群組有人爆料, 有位賤男因為叫雞惹上4種性病, 龜頭痛到瞓唔到…

但佢不但止無停止叫雞, 仲故意中出、口爆, 等其他女仔陪佢中招, 惹上性病。
群組內的人都想報警, 但唔知「惡意傳播性病, 究竟有無犯法?」、「明知自己有病, 都唔戴套係咪告得入?」

做援交、PTGF、一樓一、玩開 ONS 嘅女仔,

真係要 認清楚以下呢個賤男


香港夜遊群組對話:


香港夜遊群組內的囡囡照片(可能有受害者):

 

廣告

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s