[勵志] 殘疾童顏巨乳出寫真、拍電影圓藝能夢

今年19歲嘅日本美少女μ(みゅう)擁有童顏巨乳… 天使面孔、魔鬼身材,自小就希望投身藝能界發展。

可惜佢16歲時遇到交通意外,失去雙腿… 但佢從來都無放棄過自己,積極面對突如其來嘅轉變,甚至讓自己嘅人生比意外前更豐富、更精彩。

呢兩年佢上過好多唔同電視節目,分享自己嘅經歷,嚟緊仲會出一本水著寫真、下年又會參與電影《アカネソラ~私が恋した10日間~》拍攝,可以話圓小時候嘅演藝夢想。

廣告

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

w

連結到 %s