【有錄音】私影模護士仔,原來係 PTGF!$8000無限Q

樓價日日升,買樓真係唔容易,而偏偏有位年輕貌美嘅少女早已成功上車,而且有5層樓喺手。

喺《東方日報》財經版就見到有個25歲俏護士曾上游 (Charlotte) 年紀輕輕就投資有道,有5層樓喺手真係幾勁。呢單新聞惹起好多人討論,喺 LIHKG 有連登仔指曾上游係個私影Model,影過好多性感相,仲上過Bubble寫真… 但最估唔到嘅係佢真正致富嘅收入來源係做PTGF。

有圖有片有真相

曾上游講就講「如果要問做ptgf免了,免得浪費閣下寶貴時間」喎,真相係點?睇埋落去就知!所謂有圖有真相!大家聽聲之前,一起睇咗圖先!

 

人地問「你幾時會得閒」,曾上游答:「For what」真係可圈可點,一睇就知職業級答法!

當條仔問「ML bj ok?」,曾上游竟然反問「Who are u」,而唔係一口拒絕喎!之後仲開價 $8,000蚊!(睇埋落去有兩段錄音)

遮面可以影相喎,好似係,小编英文唔好 XDXD

跟Agent又畀人抽佣,都係自己接好

Wechat 對話錄音:

睇完晒所有證據,發現曾上游真係無講大話,佢無做PTGF… 齋做 PTGF 收幾舊水陪人行街太浪費自己寶貴時間,做人不如直接啲,ML $8000 無限Q,你 O 唔 OK ?

原來「成功靠被幹」!!!

回帶: 25歲俏護士曾上游Charlotte丁圖

相關文章:
5層樓PTGF: 曾上游全裸私影相流出

 

Advertisements