網上瘋傳: 台灣九頭身「奶精」李玟儒露點相 (懶人包)

90年出世嘅台灣模特兒「奶精」李玟儒,因身高只有155cm,35kg重,但擁有32D/22/33 勁好身材,所以被台灣網友封為「九頭身小隻馬」、「真人版芭比」等稱號。

奶精 2014年因為拍左一條超性感、露出南半球、又喺床上呻吟嘅殺蟲水廣告而爆紅。(按這裏重溫)

奶精爆紅後拍網路劇《PMAM》認識台灣藝人 KID (林柏昇),兩人在2014-2015年間偷偷交往,但其實 KID 當時已與另一位女藝人許維恩拍拖。佢哋私會呢件事本來係兩個人之間嘅秘密,但今年4月中奶精上《女神情報局》爆料,原來當年 KID 趁著女友許維恩出國,帶咗佢返許維恩嘅屋企「滾床單」,兩人之後都 keep 有住去汽車旅館爆房。奶精話佢後來發現 KID 仲有其他曖昧對象,甚至認為 KID 也染指了她一位姓劉的姊妹淘,所以最終都係選擇分手。

冇見兩年, 直到2017年奶精突然宣佈與一名餐廳老闆奉子成婚,KID 喺佢坐月期間竟然想約佢出嚟開房,甚至大膽到問佢「坐月子中心有無空房間?」奶精覺得 KID 好唔尊重佢。

之後 KID 承認「四年前的事情的確有發生過,也從來沒有否認過,雖然事實真相與新聞報導有些出入,我不想多解釋,當初與小恩的感情狀況真的只有我跟小恩知道,在當時也的確向小恩有完全說明與對方的事,後來我和小恩感情穩定,也一直往共同目標前進。」

原以為事件在雙方當事人PO文道歉後已經告一段落,現在網上又突然流出奶精未紅時所拍嘅露點相… 當年奶精嘅臉蛋、身材同現在嘅「九頭身小隻馬」有啲啲差異… 不禁令人懷疑奶精「整咗好多」。

下頁: 「奶精」李玟儒性感相

Advertisements